KARS SARIKAMIŞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 YAZ TATİLİ ÖĞRETMENLERİN MAZERETE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURULARI

2021 Yaz Tatili Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Başvurusu Başladı.
2021 YAZ TATİLİ ÖĞRETMENLERİN MAZERETE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURULARI

Başvuru İçin Tıklayınız

 

Öte yandan T.C. Kars İl Millî Eğitim Müdürlüğü resmi genel ağ (internet) sitesinden de konu hakkında duyuru ve ve kılavuz yayımlandı. Duyuruda şu fadelere yer verildi:

"Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin (652 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 4 üncü maddesi kapsamında sözleşmeli öğretmen olarak görev yapmakta iken sözleşme gereği üç yıllık çalışma süresini tamamlayıp öğretmen kadrolarına atananlar dahil olmak üzere) il içi ve iller arasında aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri veya engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişiklikleri, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelik hükümleri doğrultusunda aşağıda ki linkte verilen duyuru klavuzunda belirtildiği şekilde yapılacaktır. 

 

Duyuru Klavuzu İçin Tıklayınız "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynaklar:

http://personel.meb.gov.tr/www/2021-yaz-tatili-ogretmenlerin-aile-birligi-saglik-can-guvenligi-mazeretleri-ve-engellilik-durumu-ile-diger-nedenlere-bagli-yer-degistirme-basvurusu/icerik/1210

http://kars.meb.gov.tr/www/2021-yaz-tatili-ogretmenlerin-aile-birligi-saglik-can-guvenligi-mazeretleri-ve-engellilik-durumu-ile-diger-nedenlere-bagli-yer-degistirme-duyurusu/icerik/2339

Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 36500 Sarıkamış/KARS - 0474 413 60 05

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.