KARS SARIKAMIŞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 NİSAN-MAYIS DÖGEP TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sarıkamış'ta Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı (DÖGEP) kapsamında salgın süreci de dikkate alınarak toplantılar gerçekleştirilmeye devam ediyor. 2022 Nisan-Mayıs ayı toplantısı Kovid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi.
2022 NİSAN-MAYIS DÖGEP TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan program kapsamındaki toplantıda ikinci dönem yapılan çalışmalar hakkında bilgi evrildi. Sarıkamış Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Binali Koçoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (DKAB) öğretmenleri katıldı. Öğretmenler Yaşar Yıldırım ve Müzeyyen Kaya'nın sunum yaptığı toplantıda "Öğretmenlerimizin Ülkemizdeki Tarihi ve Kültürel Dokuyu Yakından Tanımaları İçin Gezi İnceleme ve Araştırma Programları" başlığı altında çalışma yapıldı. 

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından MEB 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda ve öğretmenlik mesleği genel yeterlilikleri çerçevesinde okul yöneticileri ve öğretmenlerin; mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP), Öğretmen Gelişim Programı (ÖGEP) ve DKAB Öğretmen Gelişimi Programı (DÖGEP) uygulanmaktadır.

29-04-2022

Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 36500 Sarıkamış/KARS - 0474 413 60 05

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.